mandag den 25. oktober 2010

DET FØRSTE INDLÆG - af Ib og Jeff

Ohøj Pøbel!Vi sidder i dette øjeblik i Ib's (som er syg i pjæktarmen) seng og skriver DET FØRSTE BLOGINDLÆG .. Det er starten på en æra, begyndelsen på et nyt liv, et nyt univers og andre spændende ting.. Vi er kede af ikke at ha' Kathræne med i dette første indlæg, men hva' skidt .. Hvilken rolle spiller hun egentlig i vores triangel .. Vi ved jo alle godt at det er Ib der holder og Jeff der slår .. Kathræne er som græs - hun skal slås og holdes nede ..
Nok om det. I dette øjeblik befinder hun sig i hallens midte, hun er alene, bange - og iført hip-hop-tøj .. Forestil jer dette, kære ikke-eksisterende læsere, det ka' godt gå hen og blive en lummer affære....
Vi har brugt et par et par timer (NOT!) på at redigere denne blog, så den bliver smuk (NOT!) så Kathræne bliver hel henrykt når hun kommer tilbage fra sin delvis ensomme hip-hop-lektion (NOT!). Kathrine har bagt cookies til Ib, og vi sidder nu og spiser de to sidste, og mindes hende .. Rest In Peace, cookies .. Kat(h)ræne^2 har konkluderet at Mr. Y er lækker - mens hans mund er lukket. (Jeff har ingen mening i denne sag, og forbeholder sig upartisk)
Hvad har vi mere lavet idag? - bob, bob, ikk?
Ib - sovet .. + forbedret sit forhold med den forhenværende gris, Mr. V :)
Jeff - blev glad over at Martin B.(ikke Buchholz) skrev til hende.. "Jeg troede slet ikke han ville være min ven længere!?"
Kathræne - har nidstirret Mr. Y og har prøvet at gøre succes inden for hip-hop-karrieren (MISSION FAILED!)
"Life is either a box of chocolate - you'll never know what you're gonna get, but you know it's gonna taste like SHIT or a bitch!"


(Vi tager forbehold for eventuelle stavefejl og meningsløse sætninger og ord)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar