mandag den 28. marts 2011

*NO TITLE*

Hey Hey dudes :)
Det er mandag og det gør mig faktisk ikke det store, at weekenden er slut - selvom den gerne måtte ha' været længere. Ja en god weekend det var det helt bestemt. 23 af os friske sangglade LME'ere var nemlig taget til gospelstævne på Johannesskolen i Hillerød. Det var hundme sjovt og sikken' en lovsangsfest vi havde om søndagen! Man kunne bare mærke hvordan helligånden virkede i os alle - helt fantastisk:) Nogle få fra sidste år havde også fundet tid i kalenderen til at komme med (Lena, Sisseline, Maiken, Natasha og Miriam) eller kigge forbi, hvilket også bare var super hyggeligt (: Josefine Kirstein (københavneren) kom også lige til koncerten. Det var i sandhed et glædeligt gensyn!

Nå hvad er der mere sket? Jo lederlinjen skal lave sådan noget halløj til nye elevers dag på lørdag :) Det bliver hundme sjovt og mig og bette skal vidst sådan lidt være headmasters på det. Vi laver en film, og hvis den bliver nice, så kommer den på bloggen :)

Og så er der også sket noget kodylt over mega blæret lækkert i nakken..... JEG HAR LÆRT AT LAVE VEJRMØLLER!!!! Dette er en kunst jeg har prøvet at mestre i lang tid, men det har bare ikke funket - altså lige indtil i dag, hvor jeg fik grundig vejledning af Mads E. ham selv! En ny epoke i mit liv er begyndt og det føles godt - rigtig godt ;D

nå men til sidst kan i lige få et lille billede jeg faldt over:
Det er da en smuk tanke :)

-Kathrine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar