torsdag den 3. marts 2011

Om at være en forrædder

Der findes fire statuerede eksempler på forræderi:
  1. Forræderen, der ikke selv ved, at han/hun/den/det forræder sine egne.Et eksempel på dette kunne være den aktuelle nyhed; en mårhund(skadedyr) der er er blevet indfanget, hvorefter den fik et sattelithalsbånd på, og man satte den fri. Når den så prøver at finde sine venner igen, vil man spore dem, indfange dem, partere dem, tvangsfodre stykkerne til vegetar-lamaer i det vestlige Chile. Eller bare aflive dem. Man har meget symbolsk valgt at navngive denne mårhund Judas.
  2. Forræderen, der udemærket godt ved, at han/hun/den/det forråder nogen/noget.Lur mig, om ikke jeg også har et enestående eksempel på det? Jo, for det var jo hverken værre eller bedre, end at Kathræne og jeg, havde valgt at sidde ved et andet bord til aftensmad (crime!) for at få bedre aftensmad (dobbelt-crime!). Nogle der sad ved vores bord valgte at stikke Liv, som stak Beks, som stak os! Det resulterede i opvask til Bette og Kathrine, og det går ikke ustraffet hen, så der var nogle bukser der skulle vandes.
  3. Forræderen, der forråder sine egne inklusive sig selv.I det seneste afsnit af x-factor, udtalte Blachman: ".. blege næb" om danskerne. Det er åbenbart meget racistisk og selvfølgelig også stødende for en eller anden tilfældig dansker, så hvorfor ikke sagsøge selveste Blachman på ægte amerikansk vis? Det var der en eller anden tard der så sit snit til, og meldte ham til politiet i henhold til paragraf-etellerandet-b. Fik jeg nævnt at Blachman selv er 'hvid'?
  4. Forræderen, der forråder hele menneskeheden for egen vindings skyld.Jeg sidder på nuværende tidspunkt på v.3, og hører musik fra de glade 00'ere med Stin, og det burde være forbudt i forhold til FN-konventionen. Det vil forstås når jeg fortæller, at sange som Boten Anna - Basshunter, Akon - Lonely og Johnny Deluxe - Drømmer jegDer kan man tale om forbrydelser mod menneskeheden.
Which is worst - your decision :)
Peace out, homo sapiens :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar