tirsdag den 7. december 2010

En hyldest til kat(h)rine i anden.

hold kæft man. En hård aftensmad, hvor de to mads'er ikke spiste andet end sennep, for at holde sig i form til dagens bordfodboldkamp. De stiller op, og skal udvælge deres ofre. Det var vigtigt for dem, da deres selvtillid var ja.. som sennep. Kathrine og Katrine står og blomstrer henne ved sofaen.. Hvorfor ikke udfordre dem? Vi har en chance for at vinde = få bedre selvtillid og oven i hatten er de to bare VILDT lækre - ryger det igennem mads'ernes hoveder.
Nåh, men vi tager duellen op, og starter ud med et psyko mål.. i skulle ha´set mads'ernes ansigter.. hold kæft man. At to så smukke og elegante piger havde talent for bordfodbold?! - hvad sker der for verden?
Men der sker det, at vi vinder, og drengene er tvunget til at kravle ind under bordet. Men okay, Mads'erne laver den fatale fejl at sige: hey, det var held at de vandt, vi prøver igen.. 1. mål vinder.. og taberne skal kravle under bordet på den lange led. Hold kæft man..
Vi begyndte måske at tvivle lidt på vores egne evner, men det behøvede vi slet ikke.. Et par redninger og en præcis spilning fra forsvaret til midtermanden, som udførte et meget svært fodboldskud - gjorde at Kathrænerne vandt!!! EN SEJRSDANS I SIGTE, SEJRSDANS I SIGTE, SEJRSDANS I SIGTE TIL OOOOOS!! Det var det fedeste!
Og så fordi at rygtet hurtigt spredte sig, blev det til vores store overraskelse offentliggjort at Kathrine og Katrine nu var kåret som de bedst spillende bordfodboldspillere!

50 år senere set i en avis: Katrine og Kathrine har gjort det igen.. de har nu slået alle fra hele verden i bordfodbold. De har i gennemsnit slået 20 bordfodbold makkere om året.. Det har de ny gjort i 50 år. I et interview med deres første duellanter (mads og mads, som blev slået for 50 år siden) fortæller mads'erne, at de simpelthen ikke havde nogen chance for at slå dem.. de er lidt i tvivl om det var deres skønhed, som blændede.. eller om de to piger lider af: "super-talent-inden-for-bordfodbold" De to piger, kathrine og katrine er blevet et stort fænomen i hele verden, og alle hylder dem. Der laves i dette øjeblik plakater og sengetøj med deres fascinerende ansigter. Alle rådes til at købe det, før de bliver udsolgt.

AUTOGRAFER UDDELES GERNE, 23 KR. PR. STK.! Du vil da ikke være den sidste af dine venner, som har kathrinernes autograf hængende på væggen?

See ya bebés! :D
- Ib.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar