mandag den 1. november 2010

17.32

klokken er 17.32 og der er 28 minutter til aftensmad.
de 28 minutter kan jo passende bruges på at hylde to bornholmerne! bornholmerne er Ibs forældre, og hvor er de seje. i går aftes sad vi på Ibs værelse og ib snakkede med de gamle. Her gik snakket både på OSO opgave, håndbold og engelsk (F***CK) - og så fik de andre piger da også lige hørt noget bornholmsk.. Snakken blev sporet over på en vis hjemmeside forældrene har opdaget. Den hedder noget med "deterikkeforboern". Vi flækkede om af grin - og hvis du kære læser ikke har opfanget det endnu, så var det selveste bloggen de havde fundet. - og lur mig, om de ikke var interesserede i at blive faste læsere! (Y)
EN HYLDEST SKAL HELT KLART LYDE TIL HR. OG FRU IBSEN for at være så geniale og så fordi de snakker bornholmsk!- (og deres herlige datter - som skriver dette)
En hyldest skal helt klart også lyde til Futtes upperbody - det er seriøst noget der slår tænder ud!
- og ja Futte.. vi ved godt at du er fast læser.. men vi er normale teenage piger - fuldstændig kolde på det punkt.
hvad har vi mere lavet? spist mælkesnitter på ib's regning og kørt på rulleskøjter (bette har like? 3 PAR med på efterskole :) Nårh jo, så fik lederlinjen jo også lige 2 timer fri, imens alle uden skulle have kristendom inkl. Ib (Y) 

mojn til olle æ Bebe's fra Katræne og Kathræne :D

1 kommentar:

  1. Tænk at blive nævnt på jeres blog. Ja størrer kan man nok ikke nå...
    Det er en fantastisk blog I har jer, og det lyder som om I nyder livet på LME!!
    I er altid velkomne på Bornholm, hvis I andre gerne vil lære lidt bornholmsk..
    Hilsen Hr. og Fru Ibsen

    SvarSlet