fredag den 26. november 2010

Terminsprøver

Her onsdag, torsdag og fredag har vi haft terminsprøver. I starten tænkte jeg; loooooort! Men okay, det var jo super afslappende.. Vi måtte medbringe dyne, pude og en masse slik. Og vi havde jo god til.. så der var ingen grund til stress og jag. Jeg må indrømme at alle mine pauser måske ikke bliver godkendt af min mor, men jeg fik da lavet noget.

Kathræne og Bette er lige smuttet ud og rulle... Jeg sidder så på værelset med Melaniiiie - for jeg har absolut ikke motorik til det rulleri.

Og så meget da jeg skulle gøre rent idag, tænkte jeg; YES! det er torsdag, så skal jeg bare tage spindelvæv ned... Men min jubelsdans varede ikke længe. Da jeg så på solen, og kunne ud fra mine spejdersanser se at det var alt andet end torsdag - nemlig fredag! Så jeg fattede gulvkluden.

Så er det d. 1. december på mandag - det er for AWESOME! Den største pakke i pakkekalenderen er en klemme påsat med tallet 1. Glæder mig som et lille barn.

Imorgen tager vi til Kolding storcenter - og handler julegaver... Det skal såmen nok blive godt.

HAHA hørte lige i min høresnegl: BETTE LET RØVEN! - så der er et eller andet der siger mig at de ikke er kørt endnu...

Hvis jeg nogensinde fortæller Kathræne at jeg sidder og hører MGP 2002, imens jeg blogger - ville jeg blive slagtet... Så det undgår jeg så vidt muligt at fortælle hende! (:

Nåh, jeg må hellere slutte - jeg skal jo helst se ud som om at jeg laver OSO.

See ya folks! (;
- Ib.


1 kommentar:

  1. Lur mig, om jeg ikke lige har fundet ud af, at det først er d. 1. december på onsdag!
    Min verden går under!!!

    SvarSlet