mandag den 29. november 2010

Madkemi..

i dag har vi fagdag og det er os, genierne fra E der skal have fysik. emnet er madkemi og jeg ved bare at det bliver yderst interessant (NOT!)
så i weekenden var Bette og jeg til fødselsdag hos pipper (aka. Pernille Fugl). muligheden for at komme hjem til hende var bare fuldstændig umuligt. Så da skolen kørte hjem fra kolding storcenter blev vi der for at komme til bylderup bov derfra. 17.08 gik vores bybus og der var bare mange mennesker. bussen kom for sent, og alle kunne knap nok være i bussen. så kunne vi ikke finde ud af at stå af bussen det rigtige sted, men med hjælp fra 4 forskellige mennesker kom vi igennem kolding by og over til stationen. vi kom på det rigtige tog og kørte til tinglev st, hvor vi igen skulle skifte. lige da vi skulle af toget møder vi Mie (WUHUU!). hun skulle også hjem til pipper, så vi fulgtes videre. bussen til bylderup bov kom vi på, og så var vi på rette vej. vi hoppede af på slogsgaden ved SPAR og alt var godt, da Mie snildt kunne finde hjem til pipper derfra. MEN NEJ! vi finder ud af, at der er 2 SPAR butikker på slogsgaden, og at vi er stået 2 km. for tidligt af. det var lidt noget lort, men pippers fars kom og hentede os.
Fødselsdagen var alt for awesome og det var lækkert at være sammen med 20 søde piger fra sidste år! vi hyggede os gevaldigt, og jeg er fuldstændigt smadret nu. det blev nemlig kun til 4 timers søvn på et dårligt liggeunderlag. vi så en film, Dear John. den var vel okay, men slutningen er bare røv! det gode ved filmen var da Channing Tatum og det faktum at han ikke havde bluse på op til flere gange under den film!
nå men Lars står ved tavlen og snakker løs, så jeg må nok hellere lytte efter nu.

-Kathrine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar